17è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres»

2022-2022

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 17è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres», amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació.

A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat els llibres en català que presentem,en tres categories, en aquestes Bases per a tots els centres de primària, biblioteques, llibreries i de Balears, Catalunya i País Valencià. 

La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats durant 2021.

L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre, llibreria o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor.

D’aquesta manera es vol donar valor i veu a l’opinió dels infants com a lectors, estimular la seva formació literària i oferir-los l’opció de convertir-se en Jurat d’un premi que va més enllà del seu centre escolar, llibreria o biblioteca.


Per participar-hi. Inscripció electrònica

Caldrà formalitzar la inscripció omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT  (en aquest enllaç).

Si us plau, llegiu atentament les instruccions de la pàgina d'inscripció. Hi ha informació important a tenir en compte tant del procés d'inscripció, com del procés de votació electrònica. La pàgina d'inscripció romandrà activa fins al dia 10 de gener del 2022.

Telèfon de contacte:
Sra. Marta Roig. Tel. 93 487 45 25 (matins) correu-e:  premis@clijcat.cat  Secretària Tècnica del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT)


Bases


Inscripció

La inscripció ha finalitzat el 10 de gener del 2022.


Comissió d’experts:

Sra. Nati Calvo. Biblioteca Sant Ildefons

Sr. Agustí Lleyda. Mestre

Sra. Montse Marcet. Lectors al tren

Sra. Marta Martí. Biblioteca Central de Terrassa

Sr. Marc Rodríguez. Revista Faristol

 

 

CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris
shit-porn.netjavscat.netjavscatting.com