Bases del 17è «Atrapallibres» i 26è «Protagonista Jove» 2021/2022


Bases

1. Cada infant o jove participant ho farà com a jurat d’una de les categories  i haurà de llegir ELS TRES LLIBRES que corresponguin a la categoria a la qual s’ha inscrit:

Categories dels premis «Atrapallibres» :

Categories dels premis «Protagonista Jove»:


2. Les entitats inscrites hauran d’acompanyar i dinamitzar les lectures,  establir sessions de debat i recollir i tramitar les votacions.

3. Els inscrits tindran temps per emetre les seves votacions fins al 15 de maig del 2022. El dia 16 de maig del 2022 desactivada la pàgina i no es podran emetre més votacions.

4. S’haurà de donar a cada llibre una puntuació: 3 punts per al millor, 2 punts per al segon i 1 punt per al tercer. No es pot donar a la mateixa puntuació a més d’un llibre.

5. En el cas de les entitats, les votacions hauran de ser col·lectives, per tant recolliran la suma de tots els vots que els Jurats hauran atorgat a cada llibre.

6. Les votacions s’emetran a través de la pàgina web del ClijCAT. Per accedir a l’espai de votació caldrà usar l’usuari i la clau d’usuari establerts en el moment de la inscripció que s’enviaran conjuntament amb la resta de dades de la inscripció a través del correu electrònic número 1. Un cop dins l’espai de votació, caldrà fer ús de la clau de votació que es facilita un cop admesa la inscripció, a través d’un Correu número 2. Aquesta clau de votació haurà de ser activada, prement l’enllaç que consta al correu número 2. És molt important que tots els inscrits conservin els dos correus fins al final..

7. El veredicte del 17è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres» i del 26è Premi de Literatura Juvenil «Protagonista Jove» es farà públic el 14 de juny del 2022.

8. Els centres docents, biblioteques, llibreries o entitats que s’inscriguin rebran un diploma digital personalitzable, per tal d’acreditar tots els infants o joves participants com a membres del Jurat. A més a més participaran en el sorteig d’un lot de llibres per cadascuna de les categories en què participin, gentilesa de les editorials dels llibres seleccionats. El resultat d’aquest sorteig es comunicarà el mateix dia que es faci públic el resultat de les votacions.

9. Les obres guanyadores rebran una distinció. Podran assistir a l’acte de lliurament dels Premis tots els inscrits que hagin emès correctament les votacions. La data i el lloc es notificarà per correu electrònic. L’aforament és limitat i caldrà fer una inscripció prèvia.

Per inscriure-us:

Caldrà formalitzar la inscripció electrònica omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT:           

En el moment de la inscripció es demana a les entitats que indiquin el nombre de nens/nois i nenes/noies que participaran. En el cas que alguns d’ells no arribessin a llegir les tres lectures o que s’afegissin infants un cop tramitada la inscripció, l’entitat inscrita podrà modificar la xifra. Ho haurà de gestionar a través de la pàgina web del Consell, identificant-se amb el nom d’usuari i la clau d’usuari establerta en el moment de la inscripció. 

Si us plau, llegiu atentament les instruccions de la pàgina d'inscripció. Hi ha informació important a tenir en compte tant del procés d'inscripció, com del procés de votació electrònica.

La pàgina d'inscripció romandrà activa fins al dia  30 de desembre del 2021.


Inscripció


CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris