il·lusrtració Miguel A. Giner Bou

Setmanes del Llibre Infantil i Juvenil.

Maig 2010-Desembre 2011


Passeu i vegeu, senyores i senyors! ¡Passeu i vegeu, nens i nenes! Entreu els joves aventurers, els enamorats, els independents i els rebels, els convencionals, els esportistes, els somiadors i els pràctics, els tímids i els valents... Hi ha lloc per a tothom, ja que, aquí, cadascú hi trobarà el seu territori fantàstic, com si un bon dissenyador l’hi hagués fet a mida.

En aquest circ en què ens ha tocat viure, sobretot últimament dramàtic i esgarrifós, i massa sovint ple de drames que ens commouen, terratrèmols devastadors i tempestes perfectes, potser la fantasia és l’únic espai que ens queda en el qual acollir-nos i refugiar-nos.

Hem preparat per a tothom un escenari a l’altra banda del mirall en el qual escriptors i il·lustradors, llibres infantils i juvenils, còmics i exposicions seran els nostres guies per un laberint ple de sorpreses. Perquè en la fantasia hi caben els somnis i els malsons, hi caben fades i bruixes, vampirs i víctimes, fantasmes i monstres, al costat de tresors i de desit-jos complerts.

Atreviu-vos a creuar les portes al desconegut, perquè us garantim que en sortireu lliures i lleugers, potser després d’haver rigut, potser després d’haver plorat, però per descomptat cadascun de vosaltres en sortirà amb un secret en el seu interior.

I ara, silenci, ja que comença… L’ESPECTACLE!Reina Duarte
Vicepresidenta del ClijCAT

CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris
shit-porn.netjavscat.netjavscatting.com