26è Premi de Literatura «Protagonista Jove»

2022-2022

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 26è Premi de Literatura «Protagonista Jove» amb el propòsit d’estimular la lectura d’imaginació en els nois i noies.

A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a joves ha seleccionat els 6 llibres en català, 3 per a cada grup d’edat, que presentem en aquestes Bases a tots els centres d’ESO, de Batxillerat i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià. 

La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats des del maig de 2021 a l'abril de 2022.

L’objectiu del Premi de Literatura «Protagonista Jove» és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre docent, llibreria o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys, votin i, entre tots, anomenin el que consideren millor.

D’aquesta manera es vol donar valor i veu a l’opinió dels joves com a lectors, estimular la seva formació literària i oferir-los l’opció de convertir-se en jurat d’un premi que va més enllà del seu centre escolar, llibreria o biblioteca.


Per participar-hi. Inscripció electrònica

Caldrà formalitzar la inscripció omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT (en aquesta enllaç). 


Si us plau, llegiu atentament les instruccions de la pàgina d'inscripció. Hi ha informació important a tenir en compte tant del procés d'inscripció, com del procés de votació electrònica.La pàgina d'inscripció romandrà activa fins al dia 10 de gener del 2022.


Telèfon de contacte:
Sra. Marta Roig. Tel. 93 487 45 25 (matins) correu-e: premis@clijcat.cat 
Secretària Tècnica del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT)


Bases


Inscripció

La inscripció ha finalitzat el 10 de gener del 2022.


Comissió d’experts:

Sra. Júlia Baena. Revista Faristol
Sra. Glòria Gorchs. Biblioteca Roca Umbert
Pep Molist. Revista Faristol
Sra. Veri Pena. Llibreria La Mulassa
Sr. Joan Portell. Revista Faristol

CONSELL CATALÀ DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
Mallorca 272 1ª, 08037 BARCELONA
93 487 45 25
clijcat@clijcat.cat

Contacte Avís legal Política de privacitat Política de cookies Usuaris
shit-porn.netjavscat.netjavscatting.com